BOUKA Fund I

Ons obligatiefonds Bouka Fund I ter grootte van 2.250.000,- euro is volgestort. Alle 225 obligaties zijn hiermee uitgegeven.  Bouka Invest werkt momenteel aan de oprichting van een nieuw fonds. Wij zullen onze huidige relaties hier van tijd tot tijd over informeren. Bent u nog geen relatie van Bouka Invest en wilt u meer informatie over investeren in onze vastgoedfondsen, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch op 070-22 50 996 of via info@bouka.nl.
 Status Bouka Fund 1
Wat voor fonds is Bouka Fund 1?

Bouka Fund 1 is een vastgoedfonds dat obligaties uitgeeft.

Ervaring Bouka Fund 1

In de 20 jaar dat de leiding van Bouka Fund 1 actief is in de vastgoedmarkt hebben ze een mooie positie opgebouwd bij onder andere makelaars, banken, gemeenten en veilingen. De leiding en medewerkers van Bouka Fund 1 zijn bijzonder ambitieus getuige de vele kansen die Bouka Fund 1 ziet binnen de vastgoed investeringswereld. Een belangrijk kenmerk is dat Bouka Fund 1 floreert in zowel goede als minder gunstige economische tijden. Onder het kopje “Formele structuur van het fonds” vindt u meer informatie over de personen achter Bouka Fund 1.

Strategie Bouka Fund 1

Bij Bouka Fund 1 draait vastgoed om fysieke gebouwen. Door hierin te beleggen investeren wij in de vertrouwde baksteen, in iets tastbaars. Aandelen of andere bankproducten zijn vaak niet zo transparant. Er wordt bij Bouka Fund 1 niet gespeculeerd met geld. Bouka Fund 1 koopt uitsluitend residentieel vastgoed (of commercieel vastgoed met omzetgarantie naar residentieel) aan.

Tegen die achtergrond hanteert Bouka Fund 1 de volgende criteria voor haar investeringen:

· uitstekende locaties

· bestaande (te verbouwen) bouw

· hoge restwaarde van de objecten

· beperkt onderhoudsrisico

· kwalitatief goede en solvabele huurders

Wat gebeurt er met uw geld?

Uw inleg wordt gebruikt voor de aankoop van (met name) residentieel vastgoed in de Randstad en voor operationele zaken die hiermee gepaard gaan. Niet alleen de inleg van obligatiehouders wordt in vastgoed gestoken, maar ook eigen vermogen (behaalde winst) van Bouka Fund 1 wordt hiervoor gebruikt. Er wordt vaak direct in de aankoopfase al een meerwaarde gecreëerd. Door slimme aankoop (onder de taxatiewaarde) én exploitatie van de panden wordt een zeer mooi rendement gerealiseerd. Dit maakt een rendement van 7% tot 9% per jaar mogelijk.

Wat is de propositie?

Bouka Fund I biedt de belegger de kans om middels de aankoop van een of meer obligaties van EUR 10.000 te investeren, tegen een rente van 7% tot 9% die steeds achteraf en op maandbasis wordt voldaan. Een en ander op grond van de beleggingsdocumentatie als genoemd onder het kopje ‘Waaruit bestaat de beleggingsdocumentatie?’ (zie Portefeuille en rekenvoorbeelden)